Om

Minimalt Aftryk

Hvis det ikke er en webshop, hvad er det så?


Minimalt aftryk er en online platform, som viser dig direkte hen til de produkter, som er mest bæredygtigt og sætter minimalt aftryk på naturen såvel som vores kroppe.


Hjemmesiden er sælger ikke noget. Den hjælper blot på vej hen til de ting og sager, som fremstilles uden at skade miljøet og som ikke efterlader skadelige stoffer.

Hvis du leder efter en deodorant uden plastik og hormonforstyrrende stoffer, hvor finder du så det henne? Brug denne hjemmeside til at guide dig sikkert hen til de produkter på markedet, som er biologisk nedbrydelige og ikke tilfører hverken dig eller vores planet mere kemi.

Vil du også holdes opdateret?


Vi finder hele tiden ny viden og kommer med anbefalinger til alt fra bæredygtige produkter, konkrete guides,

DIY vejledninger og hverdinspiration. Vi vil gerne sende dig en mail, når vi udvider hjemmesiden med nye anbefalinger,

eller blot hvis du vil holde dig orienteret og få inspiration.  

Natashia Hansen

Grundlægger

Det hele startede en regnfuld efterårsdag, hvor frustrationen over ikke at kunne finde en emaballagefri tandbørste blev for meget. Jeg var træt af at skulle ind på halvtreds forskellige hjemmesider for at opspore bæredygtige produkter og manglede en samlet oversigt over de bedste og mest miljøvenlige.


Så istedet for at rive flere totter ud af hovedet satte jeg mig for selv at skabe sådan en platform. Det har taget lang tid, men har været hele rejsen værd. Og forhåbenligt kan Minimalt Aftryk hjælpe andre, som sidder i lignende situationer og gerne vil gøre en forskel, men ikke har overblikket over hvordan.


Udover dette website leder jeg organisationen

TEACHinnovation , se teach-innovation.org

VORES HISTORIE


Etableret af

Natashia A. Hansen, cand.pæd., livsstils-nørd og miljø-entusiast.


Styres af

Redaktion er ganske beskeden, men passioneret. På et enkelt år er Minimalt Aftryk vokset fra en enkel hjemmeside til et online univers under konstant udvikling.


VORES VISION


Minimalt Aftryk ønsker at inspirere og guide mennesker til at leve et liv, der ikke nedbryder, men opbygger naturen og vores planet.


Hvis vi alle lever med naturen og miljøet i tankerne, så vil vi kunne genskabe og genopbygge de økosystemer, som vi selv har nedbrudt..

Vores planet er langt mere kompleks, end vores videnskab forstår, og hver gang, vi udvikler ny teknologi eller nye materialer, som ikke er i harmoni med naturens cyklusser, afbryder vi de systemer, vi selv er afhængige af. Det vil vi gerne gøre opmærksomme på ved at rådgive mennesker til at leve i overensstemmelse med vores natur.

NYTTING VIDEN


Her kan du finde links til diverse hjemmesider, som kan udbygge og understøtte din vej til en bæredygtig livsstil:

 

© All rights reserved.

Leder også bloggen nataschabahn.com

Minimalt Afrtyk støtter TEACHinnovation